Elsats till dragkrok

Canbus anpassade elsatser och bilspecifika original plug-in satser

Vi har ett brett utbud av både bilspecifika / original elkabelsatser från ECS, Jaeger, Conwys och Westfalia samt flera Canbus-anpassade universella elsatser. Samtliga av våra elsatser uppfyller kraven för fordonsteknisk utrustning EC 94/20 och är typgodkända för bruk i Sverige. Vi lämnar 5-års garanti på våra Canbus-anpassade elsatser och 2-års garanti på bilspecifika elsatser.

Vilken elsats skall jag köpa?

I samtliga GDS-paket ingår en canbus-anpassad elsats, antingen Alexo ATC-7s eller Jaeger 7p. Båda elsatserna har extremt god hållbarhet och tillförlitlighet och kräver ingen omprogrammering varför dessa rekommenderas för GDS-meckaren. Det finns även varianter som erbjuder PDC-frånkoppling, dimljus-frånkoppling, hantering av LED-ljus osv. Är du osäker rekommenderar vi dig att köpa en GDS-elsats då du får en enkel och problemfri installation utan programmeringskrav. Kontakta vår kundtjänst för mer information om vilken elsats som rekommenderas och även för bilspecifika elsatser. tel. 0700-10 10 00

Elsatser

Automatisk PDC-frånkoppling för ATC-V2

Uppgradera ditt GDS-paket med automatisk PDC frånkopplning. Produkten är ett tillval till ATC-V2 elsatsmodul och fungerar enbart på bilar utan befintlig PDC-avstängning.

14