DragkrokExperten grundades 2008 med en affärsidé om att sälja och montera dragkrokar till markant lägre priser än märkesverkstäder. Detta genom den enkla principen om att utan mellanhänder göra stora inköp direkt från Europas ledande dragkrokstillverkare och genom att ha verkstäder specialiserade enbart på dragkroksmontering, vilket ökar produktiviteten och därmed pressas kostnaden för verklig arbetstid.

Vi tror att kundnöjdhet är en helt avgörande faktor och något vi alltid strävar efter att erbjuda genom att motsvara de krav du som kund kan tänkas ha. För att möta dessa krav använder vi oss av ett par riktmärken genom hela köpeprocessen.

Enkelhet: Det ska vara enkelt att för dig att få fram den produkt som bäst motsvarar dina behov. Du kan söka på ditt registreringsnummer för att få fram alla krokar som passar ditt fordon, du kan läsa om olika krokar och elsatsers egenskaper i våra guider och framförallt kan du ringa eller mejla vår kunniga kundservice som kan hjälpa dig att välja rätt krok. Dessutom bokar du enkelt montering i någon utav DragkrokExpertens verkstäder med ett klick om du skulle tycka kroken verkar för svår att montera själv. Du får såklart priset direkt och behöver inte invänta någon offert.

Tillgänglighet: Det värsta med att beställa något online är den långa väntan på att få produkten hemskickad. Vi strävar efter att ha ett så stort lager som möjligt för att kunna skicka varan samma dag som beställningen läggs utan att behöva vänta in leveranser från underleverantörer. Du kan alltid se aktuell lagerstatus på din vara så att du redan när du ska beställa får en ungefärlig leveranstid.

Snabbhet: Vi använder UPS, ett av världens största och mest betrodda logistikföretag, för snabba leveranser ut till dig.

Trygghet : Vi samarbetar med Klarna för en garanterat säker betalning som låter dig välja betalsätt på dina villkor.  Dessutom erbjuder DragkrokExperten rejäla garantier på alla produkter och du har naturligtvis alltid 14 dagars ångerrätt på alla köp.

BilX Nordic AB
Org nr: 556861-0256

Adress: Svartalundsvägen 6, 302 35 Halmstad

växel: 0700-10 10 00

e-post: kontakt@dragkrokexperten.se