Vill du bli Företagskund eller Avtalskund? Vi hjälper dig!

Har du ett företag i fordonsbranschen? Vi på DragkrokExperten erbjuder då dig som företagskund/avtalskund kanonpriser. Ni får även del utav ett troget kundprogram som ger ännu högre rabatter utöver korta leveranstider. DragkrokExperten erbjuder även ett stort utbud av avancerade bilspecifika elsatser från marknadsledande märken till förmånliga priser för företagskunder samt avtalskunder.

Företagskund

När du blir en registrerad företagskund hos DragkrokExperten så erbjuder vi dig förmånliga rabatter, du får möjligheten till en egen kontaktperson att ringa vid beställning eller vid frågor. Klicka på länken för att bli företagskund rörande våra göra-det-själv paket eller så kontaktar ni oss på telefon 0700-10 10 00 så hjälper vi dig!

Avtalskund

När du blir en registrerad avtalskund hos DragkrokExperten så erbjuder vi dig förmånliga rabatter samt förmånliga tjänster. Du får möjligheten till en egen kontaktperson att ringa vid bokning av fordon eller vid frågor. Klicka på länken för att bli avtalskund rörande bokning utav fordon eller så kontaktar ni oss på telefon 0700-10 10 00 så hjälper vi dig!Kontakta oss för att bli företagskund