Dragkrok VOLVO

Hos Dragkrokexperten hittar du högkvalitativa dragkrokar till din Volvo, från några av de mest ansedda varumärkena i branschen. Vi erbjuder både fasta och avtagbara dragkrokar, för att passa dina behov och önskemål. Våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta, och vi lämnar en 5-årig garanti på alla våra produkter. Dessutom har vi ett stort lager och erbjuder snabb leverans samt smidig bokning online eller via telefon. Kontakta oss på Dragkrokexperten för mer information om våra produkter och tjänster.

Köp dragkrok till din Volvo. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00

Volvo - ett av de mest ikoniska bilmärkena i världen

Välkommen till Dragkrokexperten - din expert på dragkrokar till Volvo! Som en av Sveriges ledande återförsäljare av dragkrokar erbjuder vi högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Vi är stolta över att leverera dragkrokar från några av de mest ansedda varumärkena i branschen. Oavsett om du behöver en fast eller avtagbar dragkrok till din Volvo kan vi hjälpa dig. Läs vidare för att få veta mer om vårt sortiment och vad vi kan erbjuda dig.

Volvo är ett av de mest ikoniska bilmärkena i världen. Företaget grundades i Sverige 1927 och har sedan dess varit känt för att tillverka bilar med hög säkerhet och pålitlighet. Volvo har sedan länge haft ett rykte om sig att tillverka säkra och pålitliga bilar med en unik design. Volvo har ett stort sortiment av bilar i olika storlekar och modeller som passar till olika livsstilar. Bland de mest populära bilmodellerna från Volvo finner man Volvo XC60, Volvo XC40 och Volvo V90.

Volvo XC60 - en rymlig och mångsidig SUV

Volvo XC60 är en rymlig och mångsidig SUV som har vunnit flera utmärkelser för sin säkerhet och kvalitet. Den har en modern och sportig design och erbjuder en mjuk och behaglig körupplevelse. XC60 finns med flera olika motoralternativ och har en dragkapacitet på upp till 2400 kg.

Volvo XC40 - en smidig och stilren SUV

Volvo XC40 är en smidig och stilren SUV som passar perfekt för stadskörning. Den har en modern och ungdomlig design och är utrustad med den senaste tekniken. XC40 finns med flera olika motoralternativ och har en dragkapacitet på upp till 2000 kg.

Volvo V90 - en lyxig och praktisk kombi

Volvo V90 är en lyxig och praktisk kombi som har blivit mycket populär de senaste åren. Den har en stilren och klassisk design och erbjuder en bekväm och tyst körupplevelse. V90 finns med flera olika motoralternativ och har en dragkapacitet på upp till 2400 kg.

Dragkrokspaket till din Volvo

Vi på Dragkrokexperten erbjuder kompletta dragkrokspaket som du själv kan montera eller så kan du boka tid online för att få dragkroken monterad i en verkstad nära dig. Våra dragkrokar är av hög kvalitet och är EU-godkända samt CE-märkta. Vi lämnar 5 års garanti på våra dragkrokar.

Vi på Dragkrokexperten erbjuder dragkrokar från flera av de mest välkända och ansedda varumärkena i branschen. Bland våra varumärken finner du bland annat Westfalia, Thule, Auto-Hak, GDW och Bosal. Alla våra dragkrokar är tillverkade av högkvalitativt material och är utformade för att hålla länge.

Fast eller avtagbar dragkrok?

När det kommer till valet mellan en fast eller avtagbar dragkrok till din Volvo finns det några saker att tänka på. En fast dragkrok är mer robust och passar bättre för dig som ofta använder din dragkrok. En avtagbar dragkrok är mer flexibel och passar bättre för dig som bara använder din dragkrok ibland eller som vill ha en renare baksida på bilen när dragkroken inte används.

Vi på Dragkrokexperten har ett stort lager av dragkrokar till Volvo och kan därför erbjuda snabb leverans. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige där du kan boka tid för montering av din dragkrok. Vi erbjuder också en smidig bokning online genom att ange ditt reg.nummer eller genom att ringa oss på 0700-10 10 00.

78042