Dragkrok VOLKSWAGEN Touran

Volkswagen Touran är en rymlig SUV med bra prestanda och avancerad teknik som gör den till en idealisk bil för aktiva familjer. Hos Dragkrokexperten erbjuder vi högkvalitativa dragkrokspaket som passar perfekt till Volkswagen Touran. Våra dragkrokar är av högsta kvalitet och är EU-godkända samt CE-märkta. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige där vi kan montera din dragkrok eller så kan du själv montera den med hjälp av våra enkla monteringsanvisningar. Du kan välja mellan fast eller avtagbar dragkrok och boka enkelt online eller via telefon på nummer 0700-10 10 00.

Köp dragkrok till din Volkswagen Touran. Välj din årsmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
79830

Volkswagen Touran - en SUV för äventyrliga familjer

Volkswagen Touran är en rymlig SUV med plats för upp till sju passagerare och deras bagage. Den är utrustad med avancerad teknik som adaptiv farthållare, parkeringsassistans och blind spot sensorer för att göra körningen säkrare och bekvämare. Touran har också bra prestanda och är en av de mest populära SUV-modellerna på marknaden. Det är en idealisk bil för aktiva familjer som söker en pålitlig och praktisk bil för alla typer av resor.

Högkvalitativa dragkrokspaket för Volkswagen Touran

Hos Dragkrokexperten erbjuder vi högkvalitativa dragkrokspaket som passar perfekt till Volkswagen Touran. Våra dragkrokar är tillverkade av ledande varumärken och är EU-godkända samt CE-märkta för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Vi är så säkra på våra produkter att vi erbjuder 5 års garanti på alla våra dragkrokar. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige där vi kan montera din dragkrok, eller så kan du själv montera den med hjälp av våra enkla monteringsanvisningar.

Välj mellan fast eller avtagbar dragkrok

När du ska välja dragkrok till din Volkswagen Touran, kan du välja mellan en fast eller avtagbar dragkrok. En fast dragkrok är permanent monterad på bilen och kan vara lättare att använda för tunga laster. En avtagbar dragkrok ger en mer diskret lösning och är mer flexibel då den kan tas bort när den inte används. Oavsett vilken typ av dragkrok du väljer, så kan du vara säker på att våra produkter är utvecklade för att passa din Volkswagen Touran perfekt.

Boka enkelt online eller via telefon

Det är enkelt att boka din dragkrok online hos Dragkrokexperten. Genom att ange ditt reg.nummer får du direkt tillgång till alla våra produkter som passar till din Volkswagen Touran. Du kan också boka din dragkrok via telefon på nummer 0700-10 10 00. Vi har ett stort lager av dragkrokar och kan erbjuda snabb leverans direkt till din verkstad eller hem.