Dragkrok VOLKSWAGEN Crafter (3T/3.5T/4.6T)

Om du äger en Volkswagen Crafter och behöver en dragkrok för att dra tunga laster, är Dragkrokexperten det självklara valet. Vi erbjuder högkvalitativa dragkrokar av olika varumärken och typer, enkel onlinebokning eller bokning via telefon, samt snabb leverans och professionell installation. Kontakta oss idag för att lägga din beställning!

Köp dragkrok till din Volkswagen Crafter. Välj din årsmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
79780

Utnyttja Volkswagen Crafters imponerande lastkapacitet med en dragkrok.

Volkswagen Crafter är en pålitlig och robust transportbil som är populär bland företagare och transportföretag. Den har en imponerande lastkapacitet och är utrustad med många praktiska funktioner, såsom backspegelkamera, parkeringsassistent och adaptiv farthållare. Men om du vill dra tunga laster, behöver du en pålitlig dragkrok.

Som dragkroksexpert har vi ett brett utbud av högkvalitativa dragkrokar som passar Volkswagen Crafter. Våra dragkrokspaket är kompletta och du kan enkelt montera dem själv eller boka tid för montering på en verkstad nära dig. Vi erbjuder smidig onlinebokning genom att ange ditt reg.nummer, eller så kan du ringa oss på 0700-101000.

Dragkrokar av högsta kvalitet till Volkswagen Crafter

Våra dragkrokar är av högsta kvalitet och är EU-godkända och CE-märkta. Vi är så säkra på kvaliteten på våra produkter att vi lämnar 5 års garanti på dem. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige och våra kunder kan lita på snabb leverans och stort lager. Vi erbjuder ett brett utbud av dragkroksvarumärken för Volkswagen Crafter, inklusive Bosal, Westfalia, Thule och Brink. Varje varumärke har sina egna unika fördelar och vårt erfarna team kan hjälpa dig att välja den bästa dragkroken som passar dina behov och budget.

Ta hjälp av Dragkrokexperten för bästa service

Valet mellan fast eller avtagbar dragkrok beror på dina specifika behov. Om du behöver dra tunga laster ofta, kan en fast dragkrok vara det bästa valet. Om du däremot behöver använda baksidan av bilen för andra ändamål när du inte drar tunga laster, kan en avtagbar dragkrok vara ett bättre alternativ. Vi kan hjälpa dig att välja den dragkrok som passar dig bäst.

Vårt mål på Dragkrokexperten är att ge våra kunder den bästa servicen och produkterna av högsta kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda pålitliga och säkra dragkrokar för Volkswagen Crafter, och vårt team av experter står alltid redo att hjälpa dig