Dragkrok SSANGYONG

På Dragkrokexperten är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa dragkrokar till Ssangyong, till ett bra pris och med snabb leverans. Våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta, tillverkade av robusta material för att säkerställa lång hållbarhet, och vi erbjuder fem års garanti på alla våra produkter. Vi har också smidiga online-bokningar och flera verkstäder runt om i Sverige för att göra monteringen av dragkroken så enkel som möjligt. Oavsett om du har en Tivoli eller en Korando så har vi en dragkrok som passar din Ssangyong, och vårt expertteam står redo att hjälpa dig genom hela processen. Så välj Dragkrokexperten för att få en pålitlig och högkvalitativ dragkrok till din Ssangyong, och kör iväg med säkerhet och trygghet.

Köp dragkrok till din Ssangyong. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00

Välkommen till Dragkrokexperten - din expert på dragkrokar till Ssangyong!

Vi är glada över att kunna erbjuda högkvalitativa dragkrokar till din bil, oavsett om du väljer att montera den själv eller boka en tid i en av våra verkstäder runt om i Sverige.

Ssangyong är ett sydkoreanskt bilmärke som har gjort sig känt för att erbjuda pålitliga bilar till ett prisvärt pris. Bilmärket grundades redan 1954 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de ledande biltillverkarna i Sydkorea. Ssangyong har ett stort utbud av bilmodeller, från små och smidiga bilar till stora och rymliga familjebilar. Oavsett vilken modell du väljer så kan du vara säker på att du får en bil av högsta kvalitet till ett bra pris.

Populära Ssangyong-modeller

En av de mest populära modellerna från Ssangyong är Tivoli. Detta är en liten och smidig crossover som är perfekt för stadskörning. Tivoli har en modern design och är utrustad med avancerade teknologier som gör körningen både säker och bekväm. En annan populär modell är Korando, som är en rymlig och kraftfull SUV. Korando har också en modern design och är utrustad med avancerade teknologier som gör körningen både säker och bekväm.

Högkvalitativa dragkrokar från Dragkrokexperten

På Dragkrokexperten erbjuder vi högkvalitativa dragkrokar som är EU-godkända och CE-märkta. Våra dragkrokar är tillverkade av robusta och hållbara material för att säkerställa att de håller länge och fungerar som de ska. Vi lämnar också en femårig garanti på alla våra dragkrokar, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Val av dragkrok

När du ska välja dragkrok till din Ssangyong finns det två olika alternativ att välja mellan: fast eller avtagbar. En fast dragkrok är permanent monterad på bilen och är det bästa valet om du ofta behöver dra tunga laster. En avtagbar dragkrok är lätt att ta av och på och är det bästa valet om du bara behöver använda dragkroken ibland.

Snabb leverans och stort lager

På Dragkrokexperten har vi ett stort lager av dragkrokar till Ssangyong och kan därför erbjuda snabb leverans till våra kunder. Vi har också en smidig online-bokning där du enkelt kan ange ditt reg.nummer och boka en tid för montering i en av våra verkstäder runt om i Sverige. Du kan också boka tid via telefon på 0700-10 10 00.

78037