Dragkrok NISSAN X-Trail

Om du vill köpa en dragkrok till din Nissan X-Trail, så har du kommit till rätt ställe. Hos Dragkrokexperten kan du välja mellan olika varumärken och modeller, och du kan vara säker på att du köper en högkvalitativ och EU-godkänd dragkrok. Vi erbjuder också snabb leverans och enkel bokning online eller via telefon, så du kan få din dragkrok monterad på en verkstad nära dig.

Köp dragkrok till din Nissan X-Trail. Välj din årsmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
79483

Nissan X-Trail - en mångsidig bil perfekt för dragkrok

Välkommen till Dragkrokexperten - din expert på dragkrokar för Nissan X-Trail! Nissan X-Trail är en imponerande bil med utmärkta funktioner, utformad för att ge en smidig och bekväm körupplevelse. X-Trail är populär bland både familjer och yrkesförare på grund av dess mångsidighet och användbarhet. Med en dragkrok installerad på din Nissan X-Trail kan du enkelt dra tunga laster, transportera cyklar och annan utrustning.

Dragkrokexperten med det breda utbudet

Hos Dragkrokexperten erbjuder vi ett brett utbud av dragkrokspaket av hög kvalitet som är EU-godkända och CE-märkta. Vi erbjuder också en garanti på 5 år, så du kan vara säker på att du köper en högkvalitativ dragkrok som är byggd för att hålla. Våra dragkrokar finns tillgängliga i olika varumärken, inklusive välkända tillverkare som GDW, Westfalia och Thule. Välj det varumärke som passar dig bäst och vara säker på att din dragkrok är av högsta kvalitet.

Välj mellan fast eller avtagbar dragkrok till din Nissan X-Trail

När det gäller typ av dragkrok kan du välja mellan en fast eller avtagbar modell. Med en fast dragkrok är det enkelt att dra tunga laster, men du kan inte ta bort den när den inte används. En avtagbar dragkrok är perfekt för dig som vill ha en mer flexibel lösning, då du kan ta bort dragkroken när den inte behövs. Oavsett vilken modell du väljer, så har vi det du behöver till din Nissan X-Trail.

Hos Dragkrokexperten strävar vi alltid efter att göra det enkelt och bekvämt för våra kunder. Vi erbjuder snabb leverans och har ett stort lager av dragkrokar så att du snabbt kan få din nya dragkrok hemlevererad. Om du vill kan du också boka tid online för att få din dragkrok monterad på en verkstad nära dig. Det enda du behöver göra är att ange ditt reg.nummer, och du är klar att boka. Du kan även boka via telefon på 0700-10 10 00.