Dragkrok MG

Dragkrokexperten är din pålitliga partner när det kommer till högkvalitativa dragkrokar till din MG-bil. Vi erbjuder både kompletta dragkrokspaket och monteringsservice på en verkstad nära dig. Vi samarbetar med välkända varumärken som Westfalia, Brink och Thule och alla våra dragkrokar är CE-märkta och EU-godkända. Vi erbjuder både fast och avtagbar dragkrok och gör det enkelt för dig att boka tid online eller via telefon. Dessutom har vi snabb leverans och ett stort lager.

Köp dragkrok till din MG. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
78024

MG - En brittisk bilproducent med historia

Välkommen till Dragkrokexperten! Vi är din partner när det kommer till högkvalitativa dragkrokar som passar till din MG-bil. Vi erbjuder både kompletta dragkrokspaket som du kan montera själv och monteringsservice på en verkstad nära dig. Våra dragkrokar är av högsta kvalitet, EU-godkända och CE-märkta. Dessutom lämnar vi en 5-års garanti på våra produkter.

MG är en brittisk biltillverkare med anor från 1920-talet. Under åren har MG skapat en hel del legendariska bilar, men det senaste årtiondet har de fokuserat på att skapa moderna, pålitliga bilar. MG har idag flera populära modeller på marknaden som är omtyckta av både bilentusiaster och vanliga bilförare.

MG-modeller och deras dragkrokskapacitet

MG-modellerna är inte bara snygga utan också mycket praktiska. Många av deras modeller har hög dragkrokskapacitet vilket gör dem perfekta för att dra släpvagnar och andra tunga laster. Här är en överblick över några av MG:s mest populära modeller och deras dragkrokskapacitet:

MG ZS EV - 750 kg

MG HS Plug-in Hybrid - 750 kg

MG Marvel R Electric - 750 kg

MG MG5 EV - 500 kg

Dragkroksvarumärken att lita på

När det gäller dragkrokar är det viktigt att välja en produkt av högsta kvalitet. Därför samarbetar vi med ledande varumärken som Westfalia, Bosal, Auto-Hak, GDW och Thule. Dessa varumärken är välkända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Vi ser till att alla våra dragkrokar är CE-märkta och EU-godkända så att du kan känna dig trygg när du använder din dragkrok.

Fast eller avtagbar dragkrok - Vilken ska jag välja?

Vi erbjuder både fast och avtagbar dragkrok. En fast dragkrok är en permanent lösning som är monterad på bilens chassi och som alltid är på plats. En avtagbar dragkrok är, som namnet antyder, avtagbar vilket ger möjlighet att ta bort den när den inte används. Vilken typ av dragkrok du ska välja beror på dina behov och preferenser. Om du exempelvis ska använda din dragkrok ofta kan en fast dragkrok vara att föredra medan en avtagbar dragkrok kan vara bättre om du vill kunna ta bort den när den inte används.

Enkel bokning och snabb leverans

På Dragkrokexperten gör vi det enkelt för dig att boka tid för montering av din dragkrok. Du kan boka online genom att ange ditt reg.nummer eller ringa oss på telefonnummer 0700-10 10 00. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige så att du alltid kan hitta en nära dig. Dessutom har vi snabb leverans och ett stort lager så att du kan få din dragkrok så snart som möjligt.