Dragkrok MERCEDES

När du behöver en dragkrok till din Mercedes vill du välja en leverantör som du kan lita på. Dragkrokexperten är en ledande leverantör av högkvalitativa dragkrokar till alla Mercedes-modeller. Våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta och vi erbjuder både fasta och avtagbara dragkrokar. Du kan boka en tid för montering online eller via telefon, och vår femåriga garanti ger dig trygghet när du handlar av oss. Vi har ett stort lager av dragkrokar och kan därför erbjuda snabb leverans till hela Sverige. Välj Dragkrokexperten för en högkvalitativ och pålitlig dragkrok till din Mercedes.

Köp dragkrok till din Mercedes. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
78023

Välj Dragkrokexperten för en högkvalitativ dragkrok till din Mercedes

Som en av de mest eftertraktade bilvarumärkena i världen står Mercedes-Benz för högsta kvalitet och komfort. Med över ett århundrades erfarenhet av att tillverka bilar av högsta kvalitet är det ingen överraskning att så många bilentusiaster väljer Mercedes-Benz som sitt bilmärke. Men vad händer när du behöver dra en släpvagn eller transportera tung last? Här kommer Dragkrokexperten in i bilden - vi har dragkrokar av högsta kvalitet som passar perfekt till din Mercedes.

De mest populära bilmodellerna från Mercedes

Mercedes-Benz erbjuder ett brett utbud av bilmodeller, allt från mindre bilar till lyxbilar. Våra mest populära modeller inkluderar A-klass, C-klass, E-klass, S-klass och GLE. Alla dessa modeller har olika styrkor och egenskaper, men de har alla en sak gemensamt - de är byggda för att ge dig en unik körupplevelse. Oavsett om du letar efter en kompakt och sportig bil eller en stor och lyxig bil, kan vi hjälpa dig att hitta rätt dragkrok till din Mercedes.

Välj en högkvalitativ dragkrok från Dragkrokexperten

Som en ledande leverantör av dragkrokar har Dragkrokexperten ett brett utbud av dragkrokar av högsta kvalitet för Mercedes-Benz bilar. Våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Vi erbjuder både fasta och avtagbara dragkrokar, så att du kan välja den som passar dina behov bäst. Om du inte är säker på vilken dragkrok som passar din Mercedes bäst kan du alltid kontakta vår kundtjänst för rådgivning.

Enkel och smidig bokning online eller via telefon hos Dragkrokexperten

Vi förstår att din tid är värdefull, och det är därför vi erbjuder enkel och smidig bokning online eller via telefon. Genom att ange ditt reg.nummer kan du hitta rätt dragkrok till din Mercedes och boka tid för montering i en verkstad nära dig. Om du inte har möjlighet att montera dragkroken själv kan du boka tid för montering direkt i vår verkstad. Våra verkstäder finns runt om i Sverige, så det finns alltid en som är nära dig.

När du köper en dragkrok från Dragkrokexperten ingår alltid en femårig garanti. Vi är övertygade om att våra dragkrokar håller högsta kvalitet, och vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer att handla av oss.

Vi har ett stort lager av dragkrokar och kan därför erbjuda snabb leverans. Om du beställer en dragkrok idag kan du få den levererad redan inom några dagar. Detta betyder att du kan komma igång med att använda din dragkrok så snabbt som möjligt.