Dragkrok MAXUS

Maxus är det perfekta valet för alla dina transportbehov, med ett brett utbud av pålitliga transportfordon. Dragkrokexperten erbjuder högkvalitativa dragkrokar till förmånliga priser, med snabb leverans och ett stort lager att välja från. Våra dragkrokar är EU-godkända, CE-märkta och levereras med en generös garanti på 5 år. Välj mellan fasta eller avtagbara dragkrokar och boka enkelt tid för montering online eller via telefon. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige, så du kan få hjälp att montera din dragkrok nära dig. Satsa på Maxus och Dragkrokexperten för en säker och smidig körupplevelse!

Köp dragkrok till din Maxus. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
11028663

Utnyttja din Maxus potential med en dragkrok från Dragkrokexperten

Välkommen till Maxus – ett av de ledande bilmärkena när det kommer till pålitliga, kraftfulla och praktiska transportfordon. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av modeller som passar alla dina behov. Oavsett om du är på jakt efter en pålitlig arbetsbil eller en bekväm familjebil, så har vi något för dig.

Maxus erbjuder ett brett utbud av transportfordon, från mindre transportbilar som V80 och E-Deliver 3 till större modeller som V90 och E-Deliver 9. Våra bilar är utrustade med de senaste tekniska funktionerna och säkerhetsfunktionerna, vilket garanterar en bekväm och trygg körupplevelse.

Dragkrokexperten erbjuder högkvalitativa dragkrokar som är EU-godkända och CE-märkta. Vi är glada över att kunna ge våra kunder det bästa möjliga urvalet av tillbehör för sina bilar

Kompletta dragkrokspaket till förmånliga priser hos Dragkrokexperten

Dragkrokexperten har ett brett utbud av dragkrokar från några av de mest välrenommerade varumärkena på marknaden. Du kan välja mellan avtagbara och fasta dragkrokar, beroende på dina specifika behov och preferenser.

När du beställer en dragkrok från Dragkrokexperten, kan du välja att montera den själv eller boka tid online för att få den monterad i en verkstad nära dig. Online-bokning är enkel och smidig, och du kan ange ditt registreringsnummer för att se till att du beställer rätt produkt för din bil. Om du föredrar att boka via telefon, är vårt kundtjänstteam alltid redo att hjälpa dig.

Högkvalitativa dragkrokar med garanti

Vi på Dragkrokexperten är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som är säkra och pålitliga. Alla våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta, och vi lämnar en garanti på 5 år på alla våra produkter. Vårt team av experter står alltid till ditt förfogande för att hjälpa dig att hitta den perfekta dragkroken för dina behov.

Vi förstår att du inte vill vänta länge på din dragkrok, och därför erbjuder vi snabb leverans på alla våra produkter. Vi har också ett stort lager av dragkrokar, vilket innebär att du alltid kan hitta det du behöver hos oss.