Dragkrok DACIA Lodgy

Dacia Lodgy är en fantastisk familjebil med utmärkta funktioner. Hos Dragkrokexperten erbjuder vi högkvalitativa dragkrokar som är speciellt utformade för Dacia Lodgy. Vi erbjuder enkel självmontering eller professionell montering i verkstad nära kunden. Våra dragkrokar är EU-godkända, CE-märkta och vi erbjuder 5-årig garanti på alla våra produkter. Välj mellan fast eller avtagbar dragkrok och boka enkelt tid för montering online eller via telefon.

Köp dragkrok till din Dacia Lodgy. Välj din årsmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
79125

Köp Dragkrok till Dacia Lodgy - Montera den enkelt själv eller boka tid hos oss för professionell montering i verkstad nära dig!

Dacia Lodgy är en praktisk och pålitlig familjebil med enastående funktioner. Med sin imponerande rymd och bekväma inredning är den perfekt för familjer som söker en pålitlig bil med goda prestanda. Dacia Lodgy har blivit alltmer populär i Sverige på grund av sin användbarhet, effektivitet och pålitlighet.

Som ledande leverantör av dragkrokar är vi på Dragkrokexperten stolta över att erbjuda högkvalitativa dragkrokar som är speciellt utformade för Dacia Lodgy. Vi erbjuder kompletta dragkrokspaket som kunden enkelt kan montera själv eller så kan kunden boka tid online för att få dragkroken monterad i en verkstad nära sig. Genom att ange reg.nummer vid bokning kan vi garantera att rätt dragkrok levereras och monteras på din Dacia Lodgy.

Få dragkroken monterad i en Dragkrokexperten-verkstad

Med flera verkstäder runt om i Sverige erbjuder vi snabb och pålitlig service som kunderna kan lita på. Vi är stolta över att erbjuda EU-godkända och CE-märkta dragkrokar av högsta kvalitet. För att garantera kvaliteten på våra produkter erbjuder vi en 5-årig garanti på alla våra dragkrokar.

Välj mellan fast eller avtagbar dragkrok till din Dacia Lodgy

Vi på Dragkrokexperten förstår att valet mellan fast och avtagbar dragkrok kan vara svårt. Vi erbjuder båda alternativen, så att kunderna kan välja vad som passar dem bäst. En fast dragkrok är det bästa valet för de som planerar att använda dragkroken ofta, medan en avtagbar dragkrok är det bästa valet för de som bara planerar att använda den ibland.

Vi har ett stort lager av dragkrokar och kan därför erbjuda snabb leverans och smidig montering. Kunderna kan boka tid för montering via telefon på 0700-10 10 00 eller online på vår hemsida.