Dragkrok CITROEN

Vi på Dragkrokexperten är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa dragkrokar från välrenommerade varumärken, samt snabb och smidig montering i verkstad eller självinstallation med våra enkla installationsinstruktioner. Oavsett om du behöver en fast eller avtagbar dragkrok, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din Citroen.

Så om du vill ha en pålitlig och funktionell bil från Citroen, kombinerad med en högkvalitativ och säker dragkrok från Dragkrokexperten, är du på rätt plats. Kontakta oss idag för att boka din montering eller för att hitta den bästa dragkroken för din Citroen.

Köp dragkrok till din Citroen. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
78006

Dragkrokexperten - din expert på dragkrokar till Citroen

Välkommen till Citroen - en av Europas mest välkända bilmärken med en historia som sträcker sig tillbaka till 1919. Vi är stolta över att erbjuda en rad olika bilmodeller som är både snygga och funktionella. Från den populära C3-modellen till den praktiska och rymliga Berlingo, har vi något för alla.

De mest populära bilmodellerna från Citroen

C3 - en modern och elegant stadsvagn som erbjuder komfort, teknik och stil. En lättmanövrerad bil med låga driftskostnader.

C4 Cactus - en annorlunda bil som sticker ut ur mängden. Bekväma stolar, en stor skärm för infotainment och smidiga dörrhandtag.

C5 Aircross - en stor och rymlig SUV med en sofistikerad inredning och avancerad teknik. Den är också en säker bil med mycket utrymme.

Berlingo - en praktisk och rymlig familjebil som är idealisk för dem som behöver extra utrymme. Den har också en låg bränsleförbrukning och en bekväm inredning.

Välkommen till Dragkrokexperten - din expert på dragkrokar. Vi säljer högkvalitativa dragkrokspaket som är både EU-godkända och CE-märkta, och som dessutom levereras med 5 års garanti. Vi erbjuder även möjligheten att boka montering i en verkstad nära dig, eller att själv montera dragkroken med hjälp av våra enkla installationsinstruktioner.

Dragkroksvarumärken

Vi erbjuder dragkrokar från välrenommerade varumärken som Bosal, GDW, Auto-Hak, Westfalia och Brink. Varje varumärke har sina egna unika fördelar, så vi hjälper dig gärna att hitta den dragkrok som passar din Citroen bäst.

Fast eller avtagbar?

Valet mellan en fast eller avtagbar dragkrok beror på dina behov och önskemål. En fast dragkrok är oftast billigare och lättare att installera, men en avtagbar dragkrok kan vara mer praktisk om du behöver ta bort den ibland eller om du vill ha en mer diskret look på din bil. Vi kan hjälpa dig att välja den bästa dragkroken för din Citroen.

Snabb leverans och stort lager

Vi har ett stort lager av dragkrokar och kan därför erbjuda snabb leverans till våra kunder. Vi har också flera verkstäder runt om i Sverige, så du kan alltid hitta en plats nära dig där du kan få hjälp med att montera din dragkrok. Boka din montering online genom att ange ditt reg.nummer eller ring oss på 0700-10 10 00 så hjälper vi dig att hitta rätt dragkrok till din Citroen.