Vad kostar det att montera en dragkrok?

- Kategorier: Nyheter

Kostnad för fast och avtagbar dragkrok

Då det finns en hel uppsjö utav dragkrokar så varierar dessa i prisskillnad.

Fast dragkrok kostar monterad och klar till dem flesta bilar fr. 5395kr.

Avtagbar dragkrok kostar monterad och klar till dem flesta bilar fr. 6495kr.

Fast dragkrok

Fast dragkrok är den i särklass populäraste modellen. Den vanligaste formen brukar kallas för svanhals dragkrok på grund av den iögonfallande likheten med just en sådan. Att imitera en svan är inte blott ett estetiskt självändamål: den krökta halsen gör att dragkroken passar in under bakspoilern, vilket medför minimalt med sågning vid montering.

Fördelarna med en fast dragkrok innebär bland annat att den har hög hållbarhet, är underhållsfri och skyddar mot skador vid fickparkering.

Avtagbar dragkrok

Avtagbara dragkrokar är för den stilmedvetne föraren, men den kräver mer underhåll än en fast dragkrok. Avtagbara dragkrokar finns i horisontellt och vertikalt avtagbart utförande. Den horisontellt avtagbara dragkroken är den aningen billigare modellen men i gengäld är instoppnings hålet synligt under bilens bakspoiler. Den vertikalt avtagbara varianten erbjuder ofta ett helt dolt utseende när den är monterad, dessutom är elkabelsatsen vanligtvis infällbar. Fördelarna med en avtagbar dragkrok är ett mer diskret utseende när dragkroken inte används, du riskerar inte att slå i benet när du lastar i bagaget och att eventuella parkeringssensorer inte påverkas av dragkroken.

montera-dragkrok.jpg
Monterat & Klart
-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00

Dela detta innehåll