Nu finns vi i Uppsala!

- Kategorier: Nyheter

Dragkrokexperten kan nu meddela att vi öppnat upp vår tionde verkstad i Sverige, nämligen Uppsala. Dragkrokexperten grundades 2008 med målet att erbjuda kvalitét och prisvärda dragkroksmonteringar. Våra erfarna mekaniker kommer se till att vi uppfyller dina förväntningar och står redo för att hjälpa er.

På Dragkrokexperten Uppsala erbjuder vi inte bara enastående kvalitet, utan även konkurrenskraftiga priser. Vi tror på att erbjuda våra kunder ett bra värde för deras pengar, vilket är varför vi strävar efter att hålla våra priser så rimliga som möjligt, utan att kompromissa med kvaliteten på vår service.

När det kommer till att montera en dragkrok på din personbil eller transportbil, kan du lita på oss för att det blir en smidigt och pålitlig montering. Vi arbetar endast med högkvalitativa märken för att säkerställa att din dragkrok är hållbar och säker under lång tid framöver.

Kontakta oss idag för att boka din dragkroksmontering hos Dragkrokexperten Uppsala och upplev skillnaden med vår prisvärda och högkvalitativa service. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina dragkroksbehov och göra din körupplevelse både säkrare och mer bekväm.Boka montering i Uppsala

DragkrokExperten Uppsala

Adress

Stålgatan 8-12

754 50 Uppsala

Tel. 0700-10 10 00

Email: kontakt@dke.se

Öppettider

Vardagar: 08:00 – 17:00montera-dragkrok.jpg
Monterat & Klart
-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00

Dela detta innehåll