Professionell Montering av Motor- och Kupévärmare med 3 års Garanti

- Kategorier: Nyheter

Ge din bil den omsorg den förtjänar under vintertiden med vår exklusiva tjänst för montering av kupé- och motorvärmare. Oavsett var du befinner dig runt om i landet, erbjuder vi professionell installation för olika bilmodeller, och det med en imponerande 3 års garanti.

Vi är stolta över att samarbeta med DEFA, en ledande tillverkare av fordonsvärme, för att säkerställa att du får högkvalitativa produkter. Vår erfarna och certifierade personal kommer att se till att din kupé- och motorvärmare installeras korrekt, vilket ger dig en pålitlig lösning för att hålla din bil varm och redo för kalla vintermorgnar.

För en smidig och bekväm vinterupplevelse för din bil, välj vår tjänst för kupé- och motorvärmareinstallation. Kontakta oss idag för att boka din montering och låt oss hjälpa dig att säkra din körning under vintermånaderna.

montera-dragkrok.jpg
Monterat & Klart
-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00

Dela detta innehåll