Transportbox Thule Acros Medium

14 595,00 kr -20%
18 243,00 kr
Inkl. moms

300 liter lastrum | 50 kg last | 140 cm x 80cm x 48cm

Komplett sats bestående av hållare och box.

Leverans 1-2veckor
Kvantitet

Beskrivning

Satsen bestående av Thule Arcos Box och Thule Arcos Plattform är ett ordentligt genomtänkt system. Den eleganta transportboxen i aerodynamisk design är lätt att packa och packa ur tack vare den bekväma höjden. Den låga strömlinjeformen minskar bränsleförbrukningen och gör att man alltid kommer åt bagageutrymmet.

Modern strömlinjeformad design

Den aerodynamiska formen minskar bränsleförbrukningen hos bensin- och dieselbilar och ökar räckvidden för elbilar. Tack vare den klokt genomtänkta, moderna vingformen förlänger den eleganta bakboxen bilen på ett stilfullt vis.

Enkel att montera

Den modernt utformade boxen med passande plattform kan monteras och demonteras av en person. Först sätter man plattformen på dragkroken och sedan fäster man bakboxen på plattformen.

Bekväm i- och urlastning

Bakboxen är låg och därmed lätt att lasta och lasta av. Det är en stor fördel när tunga eller svårhanterliga saker ska transporteras.

Bekväm åtkomst till bagageutrymmet

Tack vare boxens platta form kommer man alltid år bagageutrymmet. Bagageluckan kan öppnas och stängas även när bakboxen är lastad. Man kan alltid ta ut och lägga i bagage i bagageutrymmet.

Hållbart och stabilt hårt skal

Det hårda, väderbeständiga skalet skyddar innehållet och ser till att det kommer fram till målet utan att skadas. Det smart genomtänkta SlideLock-systemet låser bakboxen automatiskt och indikerar när boxen är stängd.

Produktdetaljer

Thule är en svensk tillverkare av takräcken och andra tillbehör för att underlätta ett aktivt liv. I över 75 år har Thule tillverkat högkvalitativa och tilltalande produkter med fokus på säkerhet och användarvänlighet.

198606 198606