13-Polig fordonsspecifik elsats - Volkswagen Passat Variant - ECS

2 195,00 kr -20%
2 743,00 kr
Inkl. moms

Fordonsspecifik elsats till Volkswagen Passat Variant 08/2010»12/2015.

5+ Snabb leverans 2-5dagar
Kvantitet

Beskrivning

Fordonsspecifik elsats till Volkswagen Passat Variant 08/2010»12/2015.

En 13-polig fordonspecifik elsats från ECS är en tekniskt avancerad lösning för att koppla samman släpvagnar, husvagnar eller andra släpanordningar med ett fordon. Denna typ av elsats är specialanpassad för att integreras smidigt med bilens befintliga elektriska system och säkerställer att alla nödvändiga funktioner fungerar optimalt.

Den 13-poliga konfigurationen i ECS elsatser erbjuder en rad fördelar jämfört med den äldre 7-poliga standarden. Utöver grundläggande funktioner som blinkers, bakljus och bromsljus, stöder denna elsats även avancerade funktioner som backljus, konstant strömförsörjning och laddning av släpvagnens batteri. Detta är särskilt fördelaktigt för husvagnsägare som behöver extra ström för inre belysning och andra elektriska apparater under resor.

ECS har utvecklat sina fordonspecifika elsatser med en stark fokus på enkel installation och hög kompatibilitet med bilens CAN-buss system. Detta innebär att elsatsen är konstruerad för att minimera risken för elektriska störningar och säkerställa att alla signaler överförs korrekt mellan fordonet och släpet. Fordonspecifika elsatser från ECS är också kända för sin hållbarhet och pålitlighet, vilket gör dem till ett populärt val bland bilägare som söker långsiktiga lösningar för sina dragbehov.

Produktdetaljer

Datablad

PDC-frånkoppling
Ja
Omprogrammering
Ja
Installation endast bak
Nej
Typ
13-Polig
Förmonterat eluttag
Nej
Batteripuls +15 / Laddningsledning +30
Ja / Ja
Tillverkare
ECS

ECS Electronics ett marknadsledande företag inom utveckling och tillverkning av elektroniksystem av premiumkvalitet för bilindustrin. ECS tillverkar tillverkar allt från dragkrokselsatser, biltelematik (GPS-lösningar, datainsamlingsmoduler) till test- och diagnostiseringsutrustning.

122673-81035 122673