13-Polig fordonsspecifik elsats - Volkswagen Passat Variant - Erich Jaeger

2 195,00 kr -20%
2 743,00 kr
Inkl. moms

Fordonsspecifik elsats till Volkswagen Passat variant 08/2010»12/2015.

20+ Snabb leverans 2-5dagar
Kvantitet

Beskrivning

Fordonsspecifik elsats till Volkswagen Passat variant 08/2010»12/2015.

En 13-polig fordonspecifik elsats från Eric Jaeger är en avancerad elektrisk kopplingssats, designad för att enkelt integreras med specifika bilmodeller. Dessa elsatser är särskilt utvecklade för att underlätta säker och pålitlig anslutning av släpvagnar, husvagnar eller cykelhållare med fordonets elsystem.

Eric Jaeger är känt för sin höga kvalitet och noggranna anpassning till bilens originalelektronik, vilket gör installationen enkel och problemfri. Denna 13-poliga elsats erbjuder utökad funktionalitet jämfört med äldre 7-poliga system, som endast stöder grundläggande funktioner som blinkers och bakljus. Med 13-poliga system kan man även dra nytta av ytterligare funktioner som backljus, konstant strömförsörjning, och möjligheten att ladda släpvagnens batteri (med hjälp av utvidgningssats 139243). Detta är särskilt viktigt för husvagnsägare som behöver extra ström för belysning och andra elektriska apparater.

Denna elsats är också utrustad med en modul som kommunicerar med bilens CAN-buss system, vilket säkerställer korrekt signalöverföring och förhindrar att bilens avancerade elektronik störs. Genom att vara fordonspecifik är Eric Jaegers 13-poliga elsats utformad för att passa perfekt i bilens elektriska system, vilket minskar installationstiden och säkerställer långsiktig pålitlighet och säkerhet vid användning

Produktdetaljer

Datablad

PDC-frånkoppling
Ja
Omprogrammering
Ja
Installation endast bak
Nej
Typ
13-Polig
Förmonterat eluttag
Ja
Batteripuls +15 / Laddningsledning +30
Ja / 139243
Tillverkare
Trail-Tec

Erich Jaeger är med sina över 90 år en av de äldsta aktörerna på bilelektronikmarknaden. Utöver tillverkning av bilspecifika elsatser tillverkar de även elektronik till jordbruksfordon och fordon inom försvarsindustrin, två sektorer som kräver en hög standard som Erich Jaeger tillgodoser. Erich Jaeger är in global aktör och har försäljning i alla världsdelar.

106196-81035 106196

Du kanske också gillar