Prisgaranti

 Kvalitet

 5-års garanti

 Betala via Klarna

-Låt en expert montera dragkrok på din bil!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar och använder enbart högklassiga dragkrokar från välkända europeiska dragkroksmärken.

BOKA TID för monteringmontera-dragkrok.jpg

Ring oss redan idag för en offert till just din bil

0700 - 10 10 00

(Vardagar 08-17)Vi kan montera på plats hos dig

Vi erbjuder tjänsten ”Montering hos kund” i följande län:

Skåne, Halland, Blekinge, Kronoberg*, Jönköping, Västra Götaland*, Göteborg. (* Vi kan montera dragkrokar i stort sett hela länet med några få undantag.)

Vår unika service för dig som inte har tid att lämna in bilen på verkstad. En av våra erfarna mekaniker kommer hem till dig i en fullutrustad verkstadsbil. Vi har med oss lyft och all nödvändiga verktyg för att kunna montera din dragkrok på plats medans du gör något roligare. Eller vill du att vi kommer ut till din arbetsplats och gör jobbet där. Välj själv!

Visa städer

bmw dragkrok

Montering i våra verkstäder

-Vi finns i sextiofem svenska städer

Vi erbjuder för närvarande dragkroksmontering i sextiofem svenska städer. Vi arbetar kontinuerligt för att bredda tillgången till fackmannamässigt utförda dragkroksmonteringar till oslagbara priser. Bokar du montering i någon av våra verkstäder, kan du vara trygg i att monteringen utförs av utbildade montörer som håller god fackmannamässig standard i enlighet med våra kvalitetskrav. Detta gör att vi kan lämna generösa garantier på alla våra monteringar.

Visa verkstäder

bmw dragkrok

Din bil är i trygga händer

-Vi lämnar hela 5-års garanti

Vi monterar fackmannamässigt dragkrokar av högsta kvalitet från ledande dragkrokstillverkare. När du lämnar in en bil någon av våra verkstäder är den i trygga händer hos en erfaren dragkrokexpert och vi lämnar alltid 5-års funktionsgaranti på samtliga dragkroksmonteringar.

Allt detta, högkvalitativt material, erfarna montörer och generösa garantier, till marknadsledande priser. Detta eftersom vi har ett brett kontaktnät med Europas ledande dragkrokstillverkare där vi genom stora inköpsvolymer på dragkrokar pressar priserna. Specialiseringen på att endast montera dragkrokar gör att produktiviteten ökar vilket pressar monteringstiden och därmed kostnaden för verklig arbetstid.