Dragkrok SMART

Välkommen till Dragkrokexperten, din pålitliga partner för högkvalitativa dragkrokar till din Smart-bil. Vi erbjuder ett brett utbud av dragkrokar av högsta kvalitet som passar till alla Smart-modeller. Våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet för dig och din bil. Oavsett om du letar efter en fast eller avtagbar dragkrok, kan du enkelt boka den online genom att ange ditt reg.nummer eller ringa oss på 0700-10 10 00. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige där du kan få din dragkrok monterad eller så kan du välja att montera den själv med hjälp av våra detaljerade monteringsinstruktioner. Vi erbjuder också snabb leverans och 5 års garanti på alla våra dragkrokar. Välj Dragkrokexperten för din Smart-bil och få högsta kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet till bästa möjliga service.

Köp dragkrok till din Smart. Välj din bilmodell nedan.

montera-dragkrok.jpg

Monterat & Klart

-Låt en expert montera din dragkrok!

Dragkrokexperten erbjuder montering av dragkrok till marknadens bästa priser i våra verkstäder runtom i landet. Spara tusenlappar. Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar.

Boka tid online eller ring 0700-10 10 00
78036

Smart - en smart bil för moderna städer

Välkommen till Dragkrokexperten - din partner för högkvalitativa dragkrokar till din Smart-bil. Vi är din pålitliga partner när det gäller att välja den rätta dragkroken för din bil. Vi har ett brett utbud av dragkrokar av högsta kvalitet som passar till alla Smart-modeller. Våra dragkrokar är EU-godkända och CE-märkta, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet för dig och din bil.

Smart är ett bilmärke som grundades 1994 i Tyskland, och som sedan dess har blivit en favorit bland stadsmiljöer runt om i världen. Smart-bilar är kända för sin kompakta design, låga bränsleförbrukning och smidighet i stadstrafik. Bland de mest populära Smart-modellerna finns Smart Fortwo och Smart Forfour, som erbjuder maximal rörlighet i stadsmiljöer.

Vårt sortiment av dragkrokar för Smart-bilar

Vi erbjuder ett brett utbud av dragkrokar för alla Smart-modeller. Oavsett om du letar efter en fast eller avtagbar dragkrok, så har vi det du söker. Vi har dragkrokar från ledande varumärken, såsom Westfalia, Bosal och Thule, som garanterar högsta kvalitet och säkerhet för din bil. Våra dragkrokar är utformade för att passa perfekt till din Smart-bil och är enkla att montera.

Så här bokar du en dragkrok från Dragkrokexperten

Du kan enkelt boka din dragkrok online genom att ange ditt reg.nummer. Om du föredrar att boka via telefon, kan du ringa oss på 0700-10 10 00. Vi har flera verkstäder runt om i Sverige där du kan få din dragkrok monterad. Du kan också välja att montera den själv, eftersom våra dragkrokar är enkla att montera med hjälp av våra detaljerade monteringsinstruktioner.

Vi erbjuder 5 års garanti på alla våra dragkrokar och våra produkter är alltid av högsta kvalitet. Vi har också snabb leverans och ett stort lager, vilket innebär att du snabbt kan få din dragkrok levererad till din dörr.

Välj Dragkrokexperten för din Smart-bil

Vi på Dragkrokexperten är experter på dragkrokar och garanterar högsta kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Vi erbjuder ett brett utbud av dragkrokar för din Smart-bil, och vårt mål är att göra ditt val så enkelt och smidigt som möjligt. Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet och bästa service till våra kunder.