Cykelhållare Genio Pro Advanced

6 895,00 kr -20%
8 618,00 kr
Inkl. moms

Cykelhållare Genio Pro Advanced för två cyklar.

Monteras på dragkrok. Fällbar och vikbar.

Leverans 1-2veckor
Kvantitet

Beskrivning

Atera Genio Pro Advanced är en kompakt, stabil och säker cykelhållare. Den har två nedfällningsvinklar, vilket betyder att den är idealisk för skåpbilar och bussmodeller. Bakluckan kan öppnas även med monterad cykelhållare. Du monterar hållaren barnsligt enkelt på nästan vilken dragkrok som helst och när den inte används kan den snabbt fällas ihop så att den tar lite plats i bilen eller i garaget. Atera Genio Pro Advanced kan utan besvär ta upp till 2 cyklar eller elcyklar. Med utvidgningsset 173101 som kan köpas som tillval går det även att transportera en tredje cykel.

Den breda bygelformen och den flexibla ramhållaren med spännremmar gör att man kan transportera cyklar med de mest skilda ramtyper. Speciella gummiinlägg ger optimalt fäste och skyddar cykelns lack och smådelar. Den avtagbara ramhållaren garanterar lastens säkerhet och passar utmärkt även för stora ramdiameter upp till 80 mm. Däckfästena kan justeras optimalt till dina cykelhjul.

Tack vare systemet med hävarmsfäste går det snabbt, enkelt och utan verktyg att montera Atera Genio Pro Advanced på dragkroken.

Produktdetaljer

Datablad

Antal cyklar
2
Nyttolast
60 Kg
Stödbelastning för max. nyttolast
80,3 Kg
Fällbar
Ja
Elsatskontakt
13-polig
Max. ramdiameter
80 mm
Maxhastighet
130 km/h
lämpad för elcykel
Ja

Atera är en välkänd tysk utvecklare av transporthjälpmedel för bilar. Ateras produkter utmärks av hög standard, funktionell utforming och imponerande teknisk innovationsförmåga, kort sagt, premiumkvalitet.

atera-genio-pro-advanced-171910 171910

Du kanske också gillar