Produkter Skidhållare

Skidhållare för enkel montering

Dragkrokexperten erbjuder ett stort utbud av skidhållare som enkelt monteras på biltaket.

De flesta skidhållare monteras på en taklasthållare, men det finns även magnetiska skidhållare som inte kräver någon utrustning.

Skidhållare för Äventyrare – Hitta din Perfekta Match hos Dragkrokexperten!

Välkommen till Dragkrokexperten – din ultimata destination för skidhållare som förvandlar varje vinterresa till ett rent nöje. Hos oss förstår vi passionen för skidåkning och vikten av att ha pålitlig utrustning som tar dig och dina skidor säkert till backarna.

Skidhållare Ski Rack

För ett skidpar. Monteras enkelt på takräcket.

Magnetisk Skidhållare Igloo

För två skidpar.

Fästs på biltaket.

Skidhållare White Bear 4

För fyra par skidor eller två snowboards.

Fästs på takräcket.

Magnetisk Skidhållare Shuttle

För två skidpar.

Fästs på biltaket.

Skidhållare Iceberg

För fyra par skidor eller två snowboards.

Fästs på takräcket.

Magnetisk skidhållare Viking

För två par skidor inkl stavar.

Fästs på biltaket

Magnetisk skidhållare Himalaya

För två par skidor inkl stavar.

Fästs på biltaket.

Magnetisk snowboardhållare Aconcagua

För tre par skidor eller två snowboards.

Fästs på biltaket.

Skidhållare Yelo

För sex par skidor eller fyra snowboards.

Fästs på takräcket.

Skidhållare Thule Snowpack 2

För två par skidor.

Fästs på takräcket.

Skidhållare Thule Snowpack 4

För fyra par skidor eller två snowboards.

Fästs på takräcket.

Skidhållare Thule Snowpack 6

För sex par skidor eller fyra snowboards.

Fästs på takräcket.

Skidhållare Thule Snowpack extender Black

För fem par skidor eller två snowboards.

Fästs på takräcket.

11025713

Varför Välja Våra Skidhållare?

  • Perfekt Passform: Vi erbjuder skidhållare som passar perfekt till din bil. Oavsett om du kör en SUV eller en mindre personbil, har vi den rätta lösningen för dig.

  • Maximal Säkerhet: Dina skidor är en värdefull last. Våra skidhållare är designade för att hålla dina skidor säkra och stadiga, även på de mest vindlande vintervägarna.

  • Enkel Montering: Våra skidhållare är användarvänliga och enkla att montera på din bil. Du sparar både tid och kraft, så att du kan fokusera på ditt skidåkande.

  • Innovativ Design: Snygga, slimmade och effektiva. Våra skidhållare kompletterar din bils estetik samtidigt som de erbjuder exceptionell funktionalitet.

Upptäck Vårt Sortiment av skidhållare

Utforska vårt sortiment av högkvalitativa skidhållare. Från kompakta modeller för den sporadiska skidåkaren till robusta alternativ för den frekventa äventyraren – vi har allt du behöver för att transportera dina skidor tryggt och stilfullt.

Enkel Online-Beställning

Beställ din skidhållare direkt från vår webbplats. Det är enkelt, snabbt och säkert. Dessutom erbjuder vi snabb leverans för att du ska kunna komma ut i backarna så snabbt som möjligt.

Expertis och Support

Har du frågor om vilken skidhållare som är bäst för dig? Vårt kunniga team är redo att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig rådgivning och experttips.

Gör Dig Redo för Vinterns Äventyr

Med en skidhållare från Dragkrokexperten är du redo att möta vinterns alla utmaningar. Upplev friheten att utforska nya backar och skapa minnesvärda äventyr med dina nära och kära.

Kraften i Våra Skidhållare

  1. Hög Kvalitet: Varje skidhållare i vårt sortiment är noggrant utvald för dess kvalitet och hållbarhet. Vi säljer endast produkter som vi själva skulle använda, vilket innebär att du kan lita på att du får det bästa.
  2. Flexibilitet: Oavsett om du planerar en kort resa i närheten eller en lång skidsemester, har våra skidhållare flexibiliteten att möta dina behov. De är lätta att justera och kan anpassas efter olika skidstorlekar och antal.
  3. Stilrena och Effektiva: Vi tror att funktionalitet inte behöver kompromissa med stil. Våra skidhållare är inte bara robusta och säkra, utan också designade för att se bra ut på din bil.

Anpassade Lösningar för Varje Bil

Ingen bil är den andra lik, och det förstår vi på Dragkrokexperten. Våra skidhållare är utformade för att vara universella och mångsidiga, för att passa en rad olika fordonstyper. Från kompakta stadsbilar som kräver smidigare och mer strömlinjeformade modeller, till stora familjefordon och SUV:er som kan hantera större och mer robusta skidhållare, har vi täckt alla baser. Vårt mål är att ge dig friheten att ta med dig dina skidor, oavsett om du är på en spontan dagstur eller en längre semester i bergen. Med vår skidhållare kan du vara säker på att din utrustning passar säkert och stämt, vilket gör din resa både enklare och säkrare.

Skydda Din Utrustning

Säkerheten för både din bil och din skidutrustning är av yttersta vikt för oss. Våra skidhållare är konstruerade med de starkaste och mest hållbara materialen, försäkrade att stå emot tuffa väderförhållanden och vägsträckor. Med avancerade låsmekanismer säkerställer vi att dina skidor hålls fast på plats under hela resan, vilket minimerar risken för att skidor glider eller skadar ditt fordon. Dessa låsmekanismer är också ett avskräckande för potentiell stöld, vilket ger en extra sinnesfrid när du är på väg. Dessutom är våra skidhållare utrustade med skyddande vadderingar och beläggningar för att förebygga repor och skador på både skidor och bil, vilket säkerställer att din utrustning förblir i toppskick.

Skidhållare med enkel Installation och Användning

Vi på Dragkrokexperten förstår att varje minut på skidbacken är värdefull. Därför har vi lagt stor vikt vid att göra installationen av våra skidhållare så enkel och effektiv som möjligt. Våra produkter är utformade med en intuitiv design som gör det möjligt för dig att montera och demontera dem snabbt och utan krångel. Tydliga instruktioner och enkla verktyg som ingår i varje förpackning gör processen lättbegriplig, även för dem som inte är vana vid att montera bilutrustning. Denna användarvänlighet sträcker sig även till den dagliga användningen – det är enkelt att lasta och låsa fast skidorna, och lika enkelt att ta loss dem när du är framme. Med dessa tidsbesparande funktioner kan du spendera mer tid på att njuta av skidåkningen och mindre tid på förberedelser.

Vanliga frågor och svar om Skidhållare

Hur vet jag vilken skidhållare som passar min bil?

För att hitta en skidhållare som passar just din bil, bör du överväga bilens storlek och taktyp. På vår webbplats kan du använda vårt smarta filtreringssystem där du anger ditt bilmärke och modell, vilket hjälper dig att hitta skidhållare som är kompatibla med din bil. Om du är osäker, är vårt kundserviceteam alltid redo att hjälpa till med personliga rekommendationer.

Är det svårt att montera skidhållaren på bilen?

Nej, det är generellt enkelt att montera våra skidhållare. De flesta av våra modeller är designade för enkel installation med tydliga instruktioner. Om du skulle behöva hjälp, finns vår kundtjänst tillgänglig för stöd och rådgivning, och vi erbjuder även installationsguider och videoinstruktioner på vår hemsida.

Kan skidhållare användas för att transportera annan utrustning?

Absolut, många av våra skidhållare är mångsidiga och kan användas för att transportera andra saker, såsom snowboards eller vissa typer av vandringsutrustning. Det är dock viktigt att kontrollera viktgränser och säkerhetsanvisningar för varje enskild modell för att säkerställa säker transport.

Hur många skidor kan en skidhållare bära?

Kapaciteten för skidhållare varierar beroende på modell och storlek. Våra skidhållare kan rymma allt från två till sex par skidor, vilket gör dem perfekta för både enskilda skidåkare och familjer. Produktbeskrivningarna på vår webbplats ger detaljerad information om varje skidhållares kapacitet.

Hur skyddar skidhållaren mina skidor och bil?

Våra skidhållare är designade med säkerhet och skydd i åtanke. De är utrustade med robusta låsmekanismer för att hålla skidorna på plats och förebygga stöld. Dessutom är de försedda med skyddande material och vaddering för att minska risken för repor och skador på både skidorna och bilen under transporten.